menu home

ROSE STYLE

by ROSE CARRARINI

Rose Style

Opening of the new RB in DSM London~ロンドン オープン準備~

Opening of the new RB in DSM London,
I will be cooking for a week!
I will be very happy to have some Japanese cook to joint me in London!

ロンドンのDSMに新しくローズベーカリーがオープンします。
私もそちらで1週間料理をします。
何種か日本料理のテイストを加えた料理を出す予定で、とてもワクワクしています。LONDON.jpg

photos RB in world / March 10, 2016

The Union Square Market in New York ~ニューヨークから~

The market which our pastry chef goes to twice a week is the Union Square Market.
Everyone there knows our pastry chef Matthew and give him all the best products.

ニューヨークのペストリーシェフは、週に2回ユニオンスクエアマーケットに行きます。
皆、ペストリーシェフのマシューのことを知っていて、よい食材を勧めてくれます。

Market
Market1.jpg

Apples
1Apples.jpg

Yellow cauliflower
1Yellow cauliflower.jpg

photos RB in world / November 17, 2015

I picking Bramleys ~ブラムリー収穫~

I picking Bramley apples in Normandy. Bramleys have turned red! Super delicious.

ノルマンディーでブラムリーアップルを収穫しています。ブラムリーはすでに赤くなっています!素晴らしくおいしいです。
Bramley1.jpg
JC also helping!!!
Bramley2.jpg

message form Rose / November 2, 2015

Mirabelle Galette ~ミラベルのガレット~

Mirabelle Galette ~ミラベルのガレット~

This is a galette of MIRABELLE fresh and stewed.
I like this naturally sweet French plum who's has a very short season end of August.
8月の終わりから初秋にかけての短い時期しか出回らない「ミラベル」を使ったガレットは、自然な甘みが感じられ、私が大好きなペストリーのひとつです。

favorite thing / September 28, 2015

« 1 2 3 4

PAGE TOP